Ik ben

Ellen Schwartz

Over mij

Ik ben een gepassioneerd, gedreven persoon, die graag tot het uiterste gaat voor mensen. Dit zie je ook terug in mijn werk. Ik vind het belangrijk, dat mensen zich gehoord voelen en dat zij begrijpen waar ik mee bezig ben. Je zult mij dan ook tijdens een consult veel horen uitleggen.
Na mijn opleiding tot verpleegkundige-A, heb ik de intensive care en cardio-care opleiding gevolgd. Vervolgens ben ik meer dan 20 jaar in de verpleging werkzaam geweest.

Waarom Mesologie

Ik ben met Mesologie in aanraking gekomen, toen ik zelf last kreeg van chronische gezondheidsklachten. Via de reguliere weg ben ik hier niet voldoende in verder gekomen. Een Mesoloog heeft mij destijds volledig van mijn klachten af geholpen. Mijn interesse voor de complementaire gezondheidszorg was daarmee gewekt.

 

Ik ben de opleiding tot Mesoloog gaan volgen aan de Academie voor Mesologie in Amsterdam. In 2010 heb ik de opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart in Zeist.

'Ik ben zeer enthousiast over mijn vak en ik hoop dat steeds meer mensen Mesologie mogen ontdekken en dat ik hen verder mag helpen.'

Samen met mijn patiënten

Ik vind het een uitdaging om mensen met uiteenlopende klachten verder te kunnen helpen. Mesologie bekijkt het menselijk lichaam als geheel. Ieder mens is uniek en heeft een andere benadering nodig om weer in balans te komen. Het is steeds weer een puzzel om samen met de patiënt tot het beste resultaat te komen.